PANAS!!!“Abang takkan curang kalau isteri tiada masalah. Kehendak batin abang selalu tidak dipenuhi”

Di sini ingin berkongsi masalah saya dan dapatkan pandangan dari pihak tuan. Saya seorang isteri, berusia 24 tahun dan baru berkahwin bulan Julai 2014 yang lalu. Sebelum berkahwin saya telah jatuh cinta dengan suami orang yang berusia 39 tahun. Dia juga telah mempunyai 4 orang anak.

Isterinya mengandung, kami berkenalan
Semasa isteri nya mengandungkan anak ke 4, kami mula berkenalan melalui aplikasi WeChat. Semasa berkenalan, secara jujur, dia mengakui bahawa dia adalah suami orang dan bapa kepada anak-anak kesayangan. Memang saya tiada masalah, kerana sekadar kawan-kawan biasa sahaja.

Image result for perempuan stim

Dia terus menerus menghubungi saya sehingga saya jatuh cinta padanya dalam masa tidak sampai 2 bulan. Bermula dari situ kami saling mencintai dan menyayangi. Dia kerja offshore dan cuma balik darat setiap 2 bulan. Masa dia nak balik, kami telah atur pertemuan sulung kami di sebuah hotel. Hati sungguh berdebar-debar kerana itu adalah kali pertama kami bersemuka. Sebelum ini kami hanya video call sahaja spanjang dia berada di laut.
Terlanjur jua akhirnya

Image result for perempuan curang

Kali pertama dating saya telah kalah dengan dia. Saya terlanjur dengan dia. Dia adalah lelaki kedua yang penah saya terlanjur. Sebelum ini, saya pernah terlanjur dengan bekas teman lelaki semasa menjadi pelajar di universiti. Kami terlanjur di hotel itu, atas kehendak masing-masing, tiada paksaan.

Seterusnya, begitulah setiap kali balik ke darat, kami telah atur pertemuan untuk pergi honeymoon. Dia sanggup menipu isterinya untuk pergi honeymoon dengan saya. Kasih sayang dan cinta kami makin erat dan sukar untuk saya lupakan dia. Saya cuba lupakan dia, tetapi saya tidak dapat bohong perasaan saya sendiri. Saya cintakan dia sangat-sangat.

Image result for perempuan curang

Kenapa sanggup curang?

Saya ada bertanya, kenapa dia curang dengan isteri. Katanya, “Abang takkan curang kalau isteri tiada masalah. Kehendak batin abang selalu tidak dipenuhi”. Itu sahaja alasannya. Saya pun terdetik, “Adakah aku ini hanya pemuas nafsu untuk dia?”. Saya cuba bencikan dia dan tidak berhubungan dengan dia, tetapi gagal. Sayang saya pada dia sangat kuat.

Dalam masa kami bercinta, pernah isteri dia baca mesej kami. Bila isterinya tanya, dia jawab cuma kawan sahaja. Saya keliru dengan cinta kami.

Terima lamaran

Dalam masa bercinta dengan suami orang itu, tiba-tiba kawan lama saya masa kanak-kanak dahulu dataung melamar. Saya menerima lamaran itu dengan harapan inilah cara terbaik untuk saya berpisah dan melupakan suami orang itu. Setelah tarikh kahwin ditetapkan, saya beritahu dia, “Abang, ayang dah nak berkahwin”. Dia benar-benar terperanjat dan menangis.

Dia ada nyatakan hasrat untuk berkahwin dengan saya. Namun, saya sendiri takut untuk beritahu keluarga kerana status dia sebagai suami orang. Jarak umur kami juga jauh, dan saya adalah anak bongsu. Keluarga mengharapkan yang terbaik untuk saya.

Saya suruh dia jumpa kelurga saya kalau betul mahu kahwin dengan saya. Dia kata, “Abang akan cari masa yang sesuai”

Setelah memberitahu dia yang saya akan berkahwin, saya fikir ini akan buatkan hubungan kami terputus. Sebaliknya, ia jadi semakin galak dan masing-masing tidak dapat kawal diri. Kami sangat sayang antara satu sama lain. Sehinggakan, dia sanggup berikan duit untuk saya, sponsor semua barang hantaran perkahwinan dan baju kahwin saya. Barang hantaran dan baju kahwin, kami pergi shopping bersama-sama. Sampai macam itu sekali dia sanggup layan saya. Kadang-kadang terfikir, patutlah dia boleh belanja saya kerana bergaji besar. Seks dengan saya dia dapat, jadi apalah sangat dengan duit itu. Kadang-kadang terfikir, betapa bodohnya saya.
Hari ijabkabul

Tanggal hari perkahwinan saya, dia menangis lagi. Setelah sebulan kahwin, kami masih tidak berjumpa. Kami masih tidak dapat kawal diri kami. Kami terlanjur lagi, walaupun selepas saya kahwin. Ia berlanjutan sehingga ke hari ini. Saya buntu bagaimana mahu berpisah dengan dia. Saya ada beritahu, saya tidak mahu berkawan lagi dengan dia. Dia hanya cakap, “Abang tetap sayang dan cintakan ayang macam dulu-dulu. Abang akan tunggu ayang selamanya”. Dia masih tidak mahu lepaskan saya.

Saya tidak dapat elak dari dia. Saya sayang dia sangat-sangat. Kadangkala, terfikir mahu beritahu isterinya, bahawa suaminya curang dengan saya. Namun, saya terfikir pula kerana faham perasaan lembut perempuan. Mesti isteri dia sedih bila tahu suaminya curang dengan saya. Sebelum ini, dia juga pernah terlanjur dengan perempuan lain. Pernah bawa berjumpa dengan isterinya untuk minta izin berkahwin lagi. Isterinya tidak izinkan. Kini, saya pula menghadapi situasi ini.
Hubungan jarak jauh

Saya tinggal jauh dari suami. Sebab itulah saya ada masa untuk layan suami orang itu bila dia balik ke darat. Sudahlah jauh, suami saya pula sibuk dengan kerja. Isteri kekasih saya juga sibuk dengan kerja. Jadi, selama ini, sayalah yang melayan suami orang itu.

Saya buntu. Bagaimana mahu berpisah?

 

“ Tak nak urut ke? Masuklah…kalau nak urut bolehlah masuk, lagipun pagi-pagi ni orang tak ramai,”

 

“ Tak nak urut ke? Masuklah…kalau nak urut bolehlah masuk, lagipun pagi-pagi ni orang tak ramai,”

“ Tak nak urut ke? Masuklah…kalau nak urut bolehlah masuk, lagipun pagi-pagi ni orang tak ramai,” pujuk seorang gadis tukang gunting ‘istimewa’ di sebuah premis di bangunan lama di Jalan Langgar, Alor Star.

Gadis itu yang dikenali sebagai Zie cuba menggoda wartawan Harian Metro yang menyamar pelanggan di lokasi ‘zon merah’ itu selepas mendapat maklumat mengenai kegiatan tidak bermoral di kawasan berkenaan.

Dianggap istimewa kerana gadis genit terbabit antara segelintir tukang gunting yang menawarkan perkhidmatan tambahan kepada pelanggan dahaga urutan batin di beberapa kedai gunting di bangunan berkenaan.

Tanpa menyedari misi sebenar wartawan, Zie terus rancak memberitahu, setiap kali menggunting rambut, pelanggan dikenakan bayaran RM10 manakala mereka yang mahu diurut berai pula dikenakan RM30, tetapi jika mahukan ‘urut batin ’ bayarannya RM50.

Bagaimanapun, apabila diajukan soalan mengenai urut kasih sayang itu, Zie hanya tersenyum sebelum memberitahu ia boleh diketahui apabila masuk ke dalam bilik.

Ketika dibawa meninjau bilik berkenaan, Zie menunjukkan dua tilam yang diletakkan di lantai manakala di sebelahnya beberapa botol kecil dipercayai minyak yang bakal digunakan ketika berurut.

“Untuk sekali khidmat urutan batin bayarannya RM150 saja, tapi perkhidmatan itu bukan untuk semua orang… kita tengok pelanggan juga,” katanya.

Tinjauan mendapati, jika dilihat dari luar ia kelihatan seperti sebuah kedai gunting rambut biasa, tetapi sebaik melangkah kaki ke dalam, pelanggan sebenarnya ditawarkan perkhidmatan tambahan dan layanan istimewa yang dianggap ‘luar biasa’ kepada sesetengah pelanggan baru pertama kali datang.

Lelaki yang ingin mendapatkan layanan mesra termasuk urutan badan dan batin atau urutan batin perlu melafazkan ayat ‘manja’ sebagai kod tertentu seperti ‘kasih sayang’ ketika berbincang dengan pekerja gunting rambut di premis berkenaan.

Difahamkan, aktiviti maksiat di bangunan itu berlarutan sejak 10 tahun lalu sehingga menjadi tumpuan ramai daripada pelbagai peringkat usia termasuk remaja dan warga emas untuk melampiaskan nafsu urutan batin bukan saja daripada wanita, tetapi juga pondan.

Menyedihkan apabila tindakan sebahagian pekerja gunting rambut itu seperti pelacur murahan dengan menarik tangan lelaki yang lalu-lalang di bangunan itu dengan secara terbuka mengajak mendapatkan perkhidmatan tambahan seperti urut batin.

Berdasarkan maklumat diperoleh, pelanggan yang inginkan khidmat urutan batin boleh berbincang ketika berurut dengan kebiasaan pekerja kedai gunting berkenaan akan meminta sehingga RM150, tetapi ia masih boleh dirunding dan diturunkan kepada harga diskaun sehingga RM30.

Siasatan mendapati setiap kedai gunting dikendalikan beberapa wanita berusia 20-an hingga 30-an dan apa yang menyedihkan, kebanyakannya berbangsa Melayu.

Tinjauan juga mendapati beberapa kedai gunting mempunyai bilik khas berukuran 20 meter persegi manakala ruang depan digunakan untuk bergunting yang dilengkapi dengan set televisyen.

Di satu sudut disediakan bilik air untuk pelanggan membersihkan diri selepas mengadakan urutan batin.

Pelanggan akan dijemput duduk dan berbual di ruang tamu sebelum mereka menggunting rambut atau terus ke bilik khas untuk berurut.

Ada pelanggan pada mulanya datang untuk bergunting saja tetapi, tergoda sehingga terpaksa berbelanja lebih apabila ‘terkulai’ terkena urutan batin dalam bilik khas berkenaan.

Seorang pekerja wanita berusia 20-an di sebuah lagi kedai gunting berkata, ketika stesen bas beroperasi di situ memang ramai pelanggan, tetapi selepas berpindah ke Kompleks Shahab Perdana kira-kira tujuh tahun lalu, pelanggan mereka mula berkurangan. Sumber : Kisahbaru.com

“Walaupun orang kurang, pelanggan masih ada,” katanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *